
WORKSHOP & COOKING WITH MANJU P. JOIS
15-18 marca 2018
Prowadzi: Manju Pattabhi Jois
* For English scroll down*
4 dniowe warsztaty z Manju P. Joisem w Poznaniu, 15-18 marca 2018
— Plan warsztatów —
czwartek / piątek : 10:00 – 13:00
sobota: 11:00 – 14:00
praktyka Mysore / lekcja prowadzona, pranajama, recytowanie mantr wedyjskich, pytania i odpowiedzi
niedziela: 11:00 – 14:00
lekcja gotowania według kuchni ajurwedyjskiej
MANJU JOIS – syn Sri K. Pattabhiego Joisa – jest znanym na świecie autorytetem w dziedzinie Ashtanga jogi. Będziemy mieć zaszczyt gościć go po raz drugi w Poznaniu.
Misją Manju jest przekazywanie dawnej tradycji, dlatego jego lekcje, obok praktyki Ashtanga jogi, zawierają także naukę pranajamy i recytowanie mantr wedyjskich.
Ostatniego dnia warsztatów ugotujemy wraz z Manju zdrowy ajurwedyjski posiłek i usiądziemy przy wspólnym stole. Sztuki gotowania Manju uczył się od swojej matki Sathu i teraz podzieli się z nami swoją wiedzą.
Warsztaty przeznaczone są dla osób z doświadczeniem w Ashtanga jodze. Warsztaty będą prowadzone w języku angielskim.
Koszt: warsztaty 790 PLN, gotowanie 340 PLN, całość (warsztaty + gotowanie) 1015 PLN
Kontakt i zapisy: Magdalena Nowaczyk, +48 668 182 057, info@surya-yoga.pl
Miejsce:
Warsztaty: Klub Joga i Fizjoterapia Poznań, Mariana Langiewicza 2, 61-502 Poznań
Gotowanie: Akademia Kulinarna SPOT. to EAT , Dolna Wilda 87, 61-501 Poznań
***
Manju P. Jois 4-Day Workshop in Poznan (Poland), 15-18 March 2018
— Schedule —
Thursday / Friday: 10 am – 1 p
Saturday: 11 am – 2 pm
Mysore or Led Class, Pranayama, Vedic Peace Chanting, Q & A
Sunday: 11 am – 2 pm Ayurvedic cooking
Manju Jois is the oldest son of Sri K. Pattabhi Jois, recognized worldwide as the foremost authority on Ashtanga Yoga. We are very happy and honoured to host Manju in Poznan for the second time.
Manju’s intention is to teach in the way of the Ancient tradition. That is why he incorporates pranayama and vedic chantings in his classes.
On sunday we will cook (and eat 🙂 ) a delicious Ayurvedic meal together with Manju. Manju learned traditional Indian cooking from his mother Sathu and he will introduce us into ayurvedic cooking.
To attend the workshop some experience in the practice of Ashtanga Yoga is required. This workshop will be taught in English.
Costs: workshop 175 EUR / 790 PLN, cooking class 75 EUR / 340 PLN, workshop+cooking class 225 EUR / 1015 PLN
Contact & registration: Magdalena Nowaczyk, +48 668 182 057, info@surya-yoga.pl
Location:
Workshop: Klub Joga i Fizjoterapia Poznan, Mariana Langiewicza 2, 61-502 Poznan
Cooking: Akademia Kulinarna SPOT. to EAT , Dolna Wilda 87, 61-501 Poznan